Международен детски лагер в Кранево

На лагер в Кранево

Възможност да прекарате една незабравима лятна почивка в живописния курорт Кранево. Тук в международният детски лагер в Кранево ,нашата анимационна програма е създадена така, че чрез нея ще откриете себе си потопен в атмосфера на неограничено творчеството и въображение на децата. Опитваме се да организираме работата си така че независимо от разликата във възрастта си, децата да могат да намерят нещо интересно за себе си, да се запознаят с много нови приятели, да научат нови песни, да се научат да танцуват, да правят подаръци със собствените си ръце, да участват в спортни състезания и нови игри. Нашите творчески школи помагат на децата от детския лагер Кранево, да разкрият своя потенциал. И дори ако никога не си пял, танцувал или рисувал, тук в Кранево,в нашия център, можеш да се изявиш във всички тези направления. Седмичния творчески доклад дава възможност на децата да споделят своите умения с други хора. Изявяват се на сцена с различни песни и танци. Органзизират се изложби или просто се вземат шедьоври, създадени със свои собствени ръце. Ние служителите от международен детски лагер Кранево, отделяме голямо внимание на спорта. На територията на нашата детска република са разположени спортни площадки, които се използват не само за футбол, волейбол, баскетбол, но и за игри в областта на развлеченията и спортните състезания.

Нашата анимационна програма в лагера Кранево ви позволява да изберете различни видове занятия -това, което най-много ви допада. Поради това по време на сутришната анимация, ние наблягаме изключително на атлетичени игри (тактически игри и динамични игри), конструкторски(събиране на материал за кръжоци, създаване на картини от пясък и т.н.)
Дневната анимация предлага на децата възможност за посещение на кръжоци и участие в спортни клубове.
Спортни инструктори ще играят водно поло с децата, ще провеждат занятия по аква аеробика, ще учат на спортменство в играта "Големите гонки", ще организират турнири по различните видове спортове.
За децата, които обичат пълноценната почивка, нашите аниматори отдетски лагер Кранево  ще предложат кръжоци по изобразително изкуство, където децата могат да научат не само основите на изобразителното изкуство, но и да научат тайните на керамиката, живописта върху стъкло, изработка на сценични костюми изцяло от естествени материали.
Опитен хореограф, ще учи децата да правят разлика между валс и полка, ще ги запознае с упражнения за разтягане, за да успеят да представят ярки танцови изпълнения на сцената.
За по-подвижните деца дневните аниматориот международния лагер Кранево,  ще проведат различни игри, ще намерат "Съкровищата на скитите”, ще научат всичките тайни на света. Всеки ден програмата предлага на децата нови игри, на които после те могат да научат приятелите си у дома. Интелектуалните загадки и системните игри, които децата ще научат в лагера ще са интересни дори за техните родители.
Апогея в ярко наситения със събития ден в лагера Кранево е вечерното шоу. На сцената се демонстрират дневните постижения, провеждат се обобщени кръжоци и семинари, и се награждават наи-ярките ”звезди” на международния детски център. Ежедневно вечерната анимация удивява децата с оригиналните си мероприятия. В палитрата на нашите водещи са и интелектуалните дуели, и забавните конкурси и разбира се представленията с подготовка, където децата в спектакъл, клип, танц, песен или театрална миниатюра могат да покажат всичко, което са научили в лагера Кранево.


Коментари

  1. Wimpy
    Wimpy
    Check that off the list of things I was coeunsfd about.
  2. Bison
    Bison
    This initghs's just the way to kick life into this debate.
  3. Lyndall
    Lyndall
    Real brain power on diaplsy. Thanks for that answer!