Боровец

Боровец

Боровец, разположен в Рила планина, е един от най-популярните и старинни планински курорти в България. Освен ски пистите и зимните спортове, Боровец е идеално място за организиране на детски лагери през цялата година. Един от най-престижните и висококачествени лагери за деца тук е 5-звездният лагер, който предлага разнообразни активности и удобства.

Локация и климат

Лагерът се намира в сърцето на Рила планина, сред гъсти гори и чист въздух. Летният климат е прохладен и приятен, с температури идеални за активен отдих на открито. Зимата предлага снежни пейзажи и условия за различни зимни спортове.

Настаняване

Настаняването в лагера е в модерни и комфортни стаи или бунгала, които отговарят на всички стандарти за 5-звезден комфорт. Всяко помещение е оборудвано с удобни легла, собствени бани, отопление и климатизация, както и с Wi-Fi. Осигурено е и денонощно наблюдение за сигурността на децата.

Хранене

Лагерът предлага здравословна и разнообразна храна, приготвена от висококачествени продукти. Менюто включва свежи плодове и зеленчуци, богата селекция от месни и вегетариански ястия, както и специални опции за деца с хранителни алергии или специални диети. Храненето се осигурява в просторна и уютна столова, а децата имат възможност да участват в кулинарни работилници, където да научат основи на готварството.

Програми и активности

Програмата на лагера е внимателно подбрана, за да предложи разнообразни и забавни активности, които съчетават обучение и развлечение:

  • Спортни активности: футбол, баскетбол, тенис, плуване, йога и зумба. Зимните месеци включват ски, сноуборд и кънки на лед.
  • Приключенски активности: туризъм, скално катерене, ориентиране, лагерни огньове и пикници.
  • Креативни работилници: изкуства и занаяти, рисуване, театър, музика и танци.
  • Образователни програми: екологични уроци, астрономически наблюдения, научни експерименти и езикови курсове.
  • Социални и културни събития: вечерни дискотеки, кино вечери, тематични партита и представления.

Ако търсите

5-звезден, международен детски лагер на планина

в който детето да учи и да се забавлява с всички осигурени удобства и професионална анимация 

Indigo Camps на USB-Travel предлага

5-звезден детски лагер на Боровец!

Не пропускайте възможността да подарите на детето си незабравимо лятно преживяване сред природата!

Повече информация е налична тук!