Детски лагери в местността " Семково"

Местността

Семково е красива местност и планински курорт в Рила. Намира се на 16 километра северно от градБелица. Разполага с много хотели и почивни станции.

Над курорта, на височина от 1750 метра се намира хижа Семково. От близките до хижата поляни се открива живописна панорама на юг към планината Пирин.

На 1 час и 30 минути пеша в североизточна посока от хижата, разположено в красива клекова гора вциркуса под Средния връх, се намира Сухото езеро. А в северозападна посока от върха са разположениСкалишки езера, Вапски езера и Чернополянски езера.

На северозапад и север от курорта се извисява поредица от красиви върхове: Голям мечи връх, Ангелов връх, Узуница, Аладжа слап, Черна поляна, Павлев връх, Канарата, Реджепица, Вапа, Средния връх(Тупио връх) и Лопатишки връх. В картите издадени след 1985 година някои от тези върхове са с нови имена.

Избрани сайтове

  • Bonita - производител на УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ, СЦЕНИЧНИ КОСТЮМИ, ДЕТСКИ ОБЛЕКЛА Фирма "БОНИТА" е водеща фирма-производител на официални и спортно-елегантни облекла за деца от 1 до 13 год.възраст, ученически у ...

  • Най-актуални страници

  • Международен младежки клуб "Индиго Камчия"  » ...

  • Детски лагери ИндиГО в чужбина- Олимпиос, Гърция Детски лагер ИндиГО Олимпиос, Гърция

  • 832_D35  » ...