Детски лагер във Ваканционно Селище Лозенец

Ваканционно Селище Лозенец

 “Ваканционно селище Лозенец” се намира в село Лозенец на 65 километра южно от Бургас, между курортите Китен и Царево в тих залив на самия бряг на морето. Архитектурата на селището е в скандинавски стил. Двуетажните и триетажни вили са разположени непосредствено до плажа. Капацитетът на Ваканционното селище е 660 основни легла. Широката плажна ивица, уникалните пясъчни дюни, водните колела и джетове, възможностите за подводен риболов, сърф-училището правят мястото привлекателно за туризъм. За безопасността на туристите на плажа се грижи спасителна служба с добре обучени спасители и лекар.

 Комплексът на ваканционно детксо селище Лозенец, предлага стаи с две, три, четири легла и мезонети на две нива с пет легла – всичките те са със собствен санитарен възел. Тридесет от стаите са реновирани и със своите екстри: големи тераси, климатични инсталации, мини бар, телевизор и сателит създават условия за приятен семеен отдих. Стаите са със постоянно водоснабдяване с топла и студена вода.

 На територията на Ваканционното селище работят ресторант; бистро; пицария; дискотека и магазин за пакетирани стоки. В тях се предлага голямо разнообразие от храни и напитки както за възрастни, така и за деца. Изхранването на групите се извършва в ресторанта на блок маса /закуска, обяд, вечеря/.

В комплекса има лицензиран и оборудван медицински кабинет с лекарско обслужване, където почиващите могат да получат квалифицирана медицинска помощ.

 В комплекса има център за туристически услуги и екскурзии. За групите се грижат професионални аниматори, които предлагат културни програми като: “Вечер на запознанствата”, “Запознаване с културните традиции в България”, “Вечер на смеха”;конкурси – “Мис и Мистър Лозенец” и много други кръжоци, спортни игри и съревнования, които се провеждат на плажа и на откритата сцена във ваканционното селище. Всеки от почиващите който пожелае може да ползва залата за компютърни игри и интернет.

 За любителите и професионалистите на територията на селището има зала за тенис на маса; зала за провеждане на курсове и мероприятия; детски площадки; комбинирано игрище с осветление за мини - футбол,волейбол и баскетбол с размери по нормативи, игрището е оградено с мрежа и застлано с изкуствена трева. Да си тук на детски лагер е невероятно удоволствие. Определено вашето дете ще запомни този летен детски лагер.

За резервация: 02 9 11 33

 


Коментари