Детски лагери в село Макоцево

 Село Макоцево.

Макоцево е село в Западна България. То се намира в Община Горна Малина, Софийска област. Село Макоцево се намира в планински район, в Средна гора, на около 40 км от София и на 5 км от селата Саранци и Чеканчево. Най-високият връх в близост до селото е Опор (1089 m). През землището на селото минава главния вододел на България.

Избрани сайтове

 • Bonita - производител на УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ, СЦЕНИЧНИ КОСТЮМИ, ДЕТСКИ ОБЛЕКЛА Фирма "БОНИТА" е водеща фирма-производител на официални и спортно-елегантни облекла за деца от 1 до 13 год.възраст, ученически униформи, сценични и мажоретни костюми . Всички модели са със собствен, оригинален дизайн и фирмена марка.

 • Ново по темата

 • Bonita - производител на УЧЕНИЧЕСКИ УНИФОРМИ, СЦЕНИЧНИ КОСТЮМИ, ДЕТСКИ ОБЛЕКЛА Ученически униформи - поръчка

 • Актуално

 • Поръчка на ученически униформи Ученически униформи - поръчка

 • Бонита- детски, сценични и ученически облекла Начало

 • Скандал: И двете деца на премиера Стефан Янев назначени в държавни фирми с големи заплати - Lupa BG Скандал: И двете деца на премиера Стефан Янев назначени в държавни фирми с големи заплати - Lupa BGlupa.bg

 • Радина Кърджилова върти черни пари Радина Кърджилова върти черни париnews2.bg

 • Нова схема: Туристи си предават касови бележки, за да спестят от шезлонг и чадър Нова схема: Туристи си предават касови бележки, за да спестят от шезлонг и чадърexpert.bg


 • Ранчо „Конникът“


  Ранчо „Конникът“

  Ранчо „Конникът“ се намира на 40 км от София пътувайки по старият път за Бургас. В центъра на село Саранци ще видите табела Макоцево. Въздухът е истински чист, а изгледите са вълшебни. През селото се вие река – Макоцевка, през лятото тя дава хлад, а през зимата създава настроение, покрита с лед и сняг.
  Образование чрез преживяване!
  Децата участват в живота на истинско ранчо, като следват неговите правила, задължения и отговорности. По време на лагера се научават да работят в екип, да уважават природата, животните и хората около себе си. За една седмица децата Ви стават по-отговорни, по-организирани и по-уверени в собствените си сили.
  Всеки ден времето преди обяд е организирано в различни блокове като: занимания сред природата, тематични уроци: по пчеларство, народни танци, производство на млечни продукти и практични занимания: проектиране и строеж на къща на дърво, възстановяване на кладенчета и заслони в гората, строеж на мини къщи с газобетонни блокчета.

  След обедната почивка ежедневно са провеждат заниманията по езда в манеж. Всеки ден, преди вечерята, децата обгрижват животните във фермата,  а след нея имат свободно време за игри и забавления. През седмицата всяко дете се подготвя индивидуално за тържеството в събота следобяд. На него децата показват новите си умения пред родителите и приятелите си от селото. В последния ден на лагера се провеждатърсенето на скрито в гората съкровище,  след което децата се разделят с ранчото. 
  Цена: 330 лв/дете 
  (25% отстъпка за второто и третото дете от семейството в рамките на един лагер) 

    
   »