Детски лагер в Ранчо „Конникът“ - село Макоцево

Ранчо „Конникът“

Ранчо „Конникът“ се намира на 40 км от София пътувайки по старият път за Бургас. В центъра на село Саранци ще видите табела Макоцево. Въздухът е истински чист, а изгледите са вълшебни. През селото се вие река – Макоцевка, през лятото тя дава хлад, а през зимата създава настроение, покрита с лед и сняг.
Образование чрез преживяване!
Децата участват в живота на истинско ранчо, като следват неговите правила, задължения и отговорности. По време на лагера се научават да работят в екип, да уважават природата, животните и хората около себе си. За една седмица децата Ви стават по-отговорни, по-организирани и по-уверени в собствените си сили.
Всеки ден времето преди обяд е организирано в различни блокове като: занимания сред природата, тематични уроци: по пчеларство, народни танци, производство на млечни продукти и практични занимания: проектиране и строеж на къща на дърво, възстановяване на кладенчета и заслони в гората, строеж на мини къщи с газобетонни блокчета.

След обедната почивка ежедневно са провеждат заниманията по езда в манеж. Всеки ден, преди вечерята,децата обгрижват животните във фермата, а след нея имат свободно време за игри и забавления. През седмицата всяко дете се подготвя индивидуално за тържеството в събота следобяд. На него децата показват новите си умения пред родителите и приятелите си от селото. В последния ден на лагера се провеждатърсенето на скрито в гората съкровище, след което децата се разделят с ранчото. 
Цена: 330 лв/дете 
(25% отстъпка за второто и третото дете от семейството в рамките на един лагер) 

Настаняване: къщата за гости на Ранчо Конникът. Стаите са с 3-4 легла и санитарен възел на всеки етаж. 
Осигуряваме: транспорт, групова застраховка, лекарски грижи, професионални педагози, инструктори и аниматори.
Храната: екологично чиста, разнообразна с плодове и готвени ястия, приготвяни всеки ден.
При ангажираност от Вас на цялата група за определена дата  (удобна за двете страни) условята ще бъдат договаряни отделно.

Записването е предварително!       Зарко Георгиев       0888 99 42 35


Коментари